Plan je route

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€9,99


📅Eigen tempo
📃Met certificaat
💬Zonder e-coaching
👛Van €179, voor €9,99
ReisinformatieBestemmingProcesVoor wie

Heb je het idee dat je leven vast zit en dat je de regie erover kwijt bent? En vind je dat er daardoor iets moet veranderen, maar je weet niet hoe? Dan is deze workshop helemaal voor jou. Het helpt je jouw route helemaal uit te stippelen met actiepunten en invullijsten.

Aan de hand van een beetje theorie (sorry) en praktische en doelgerichte opdrachten begeleid ik je naar een leven waar je energie van krijgt en iedere dag weer zin in hebt. Of dat nu een compleet nieuw leven is, waarbij het roer volledig om gaat of een leven waar een paar kleine aanpassingen voldoende zijn, jij zit vanaf het eerste moment aan de stuurknuppel dankzij de structuur. Spannend, maar leuk!

In het kort

  • Je weet welke vaardigheden nodig zijn voor dit proces
  • Je hebt in kaart gebracht waar je leven nu staat
  • Je hebt in kaart gebracht wat bij jou past
  • Je hebt ideeën en oplossingen bedacht voor jouw reis
  • Je hebt een reisschema gemaakt
  • Je hebt belangrijke elementen uit dat schema getest en aan geproefd om meer zekerheid te krijgen
  • Je hebt een begin gemaakt met je nieuwe leven

Dit mag je verwachten

Plezier. Energie. Dus, een vol leven waarover je zelf de regie op je hebt genomen. Een leven dat je bewust gaat leven. Dat is wat de workshop je gaat opleveren. Deze workshop helpt je in het geven van richting aan je leven op een manier die bij jou past.

Deze workshop helpt je om een pad uit te stippelen zodat je te allen tijde kunt checken of je nog op koers ligt.

De verschillende stadia van de workshop zijn:

De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Waar sta je nu? Wat is je vertrekpunt?

Waar je ook heen gaat, je reis heeft altijd een vertrekpunt. Jouw persoonlijke reis begint ergens. Je gaat daarom eerst in kaart brengen waar je nu staat in je leven. Dat gaan we doen door verschillende onderdelen te beoordelen op de mate van aanwezigheid in jouw leven. Of afwezigheid.

Wat past bij jou?

Als je een reis uitzoekt, wil je uiteraard ergens heen waar je zin in hebt en dat bij je past. Ben je een strandmens en houd je van mooi weer, dan zul je niet snel naar Alaska gaan in de winter. Voor Zuid Spanje, Griekenland of Curaçao loop je daarentegen wel weer warm.

In jouw leven is dat hetzelfde. Daarom ga je hier jouw visie op werk en het leven beschrijven om zo kaders te scheppen voor wat je belangrijk vindt bij beiden. Daarnaast ga je een activiteiten logboek bijhouden. Allebei zorgen ze ervoor dat je een goed beeld krijgt van dat wat bij je past zodat jij je reisbestemming daar op aan kunt laten sluiten.

Waar wil je heen?

En dan nu een belangrijke vraag: waar gaat jóuw levensreis heen? Het antwoord daarop komt hier aan de orde, en dat antwoord is persoonlijk en volledig toegesneden op jouw wensen. Hiervoor heb je al kaders aangebracht. Die houd je hier dus in je achterhoofd.

Nu is het moment om heel veel verschillende kleine en grote ideeën te bedenken die hierna samen gaan bijdragen aan jouw Reisschema.

Design Your Life

Alle verschillende ideeën komen nu samen in een samenhangend geheel: jouw Reisschema. Dit Reisschema vormt het startpunt van jouw reis, jouw nieuw leven.

Proeven aan het goede leven

Voordat je de knoop doorhakt en je jouw Reisschema gaat uitvoeren en op reis gaat, ga je eerst een aantal belangrijke en cruciale elementen van je reisschema uitproberen. Je gaat er dus aan proeven. Dit is verstandig om teleurstellingen te voorkomen (“Ik dacht dat die baan veel leuker zou zijn!” Of erger: “Ik dacht dat die baan veel leuker zou zijn en ik heb nu al ontslag genomen!”). Testen, proeven, leert je veel over de haalbaarheid van je ideeën, maar ook of het jou gaat brengen wat je wilt.

Tot slot, begin

Het einde van je reis is ook een nieuw begin. Ga je leven leven. Maar dan volgens je nieuwe Reisschema. En twijfel niet aan de keuzes die je gemaakt hebt. Ga er voor en geef het een kans. En het leven staat nooit stil! Dus je kunt dit proces weer doorlopen als je denkt dat het nodig is.

Of je nu twintiger bent of zestiger. Student of gepensioneerd. Deze workshop is voor iedereen.