Zet koers

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€9,99


📅Eigen tempo
📃Met certificaat
💬Zonder e-coaching
👛Van €179, voor €9,99
ReisinformatieBestemmingProcesVoor wie

Heb je het idee dat je leven vast zit en dat je het gevoel hebt dat er meer uit het leven te halen valt dan wat je nu doet? En vind je dat er daardoor iets moet veranderen, maar je weet niet hoe? Dan is deze cursus helemaal voor jou! Door het aanreiken van tools en kennis begeleid ik je naar een leven waar je energie van krijgt en iedere dag weer zin in hebt. Of dat nu een compleet nieuw leven is, waarbij het roer volledig om gaat of een leven waar een kleine aanpassing voldoende is, jij zit vanaf het eerste moment aan de stuurknuppel dankzij deze nieuw opgedane tools en kennis. Spannend, maar leuk!

Deze cursus helpt je met richting geven aan je leven. Ga op avontuur!

In het kort

  • Je krijgt tools en kennis om je droomleven vorm te geven
  • Je hebt in kaart gebracht waar je leven nu staat
  • Je hebt in kaart gebracht wat bij jou past
  • Je hebt alle onderdelen van jouw leven onder de loep genomen en eventuele veranderingen aangebracht
  • Je hebt een begin gemaakt met je nieuwe leven

Dit mag je verwachten

Plezier. Energie. Zinvolheid. Dus, een vol leven waarvoor je zelf de regie op je hebt genomen. Een leven dat je bewust gaat leven. Dat is wat de cursus Life Design je gaat opleveren. Deze cursus helpt je om jouw leven richting te geven op een manier die bij jou past.

In deze cursus krijg je de tools en kennis om je eigen levensroute uit te stippelen. Hierdoor kun jij te allen tijde checken of je nog op koers ligt met jouw droomleven.

De verschillende modules in deze cursus zijn:

Wie ben je echt?

Waar je ook heen gaat, je reis heeft altijd een vertrekpunt. Jouw persoonlijke reis begint ergens. Je gaat daarom eerst in kaart brengen waar je nu staat in je leven. Dat ga je doen door te kijken naar jouw normen en waarden in het leven. Door te leven volgens jouw eigen normen en waarden leef je een authentiek en zinvol leven. Verder wordt er ingegaan op twee krachtige methoden om je leven te ondersteunen: de kracht van positiviteit en reframing.

Gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl bestaat uit verschillende onderdelen. Voor mrs. Dyl bestaat een gezonde levensstijl uit meer dan alleen een goede fysieke gezondheid. Een goede mentale gezondheid is eveneens van essentieel belang. Om de levensreis die jij nu maakt met een goede gezonde levensstijl te ondersteunen, wordt ingegaan op de volgende onderdelen: doe dingen die je leuk vindt, clear space/clear head en slapen.

Werk, geld en carrière

In deze module ga je kijken welke prioriteit “werk, geld en carrière” inneemt in jouw leven. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende aspecten van werken, namelijk: droombaan, hoe jouw huidige werk jouw “droombaan” kan worden, hoe je controle houdt over je droombaan en rust brengen in je werk.

Relaties

Hier ga jij de kwaliteit van jouw relaties tegen het licht houden. Door te kijken of de relaties jouw energie geven of energie vreten. Verder leer je twee methoden om om te gaan met negatieve relaties.

Vrije tijd, creativiteit en spelen

In deze module ga jij onderzoeken hoe het met jouw persoonlijke hobby’s gesteld staat en welke activiteiten jij graag zou willen doen, maar die je door de “regels van het leven” niet (durft) te doen.

Hoe gaat deze reis nu verder?

In deze laatste module ga jij kijken wat jij de afgelopen tijd allemaal hebt bereikt en daarna is het tijd om jouw successen te vieren! En natuurlijk hoort bij het volbrengen van een cursus een certificaat!

Of je nu twintiger bent of zestiger. Student, werkende of gepensioneerd. Er is geen goed of slecht moment, leeftijd of reden in je leven om Life Design in te zetten om bewust de regie over je leven te nemen. Deze cursus is voor iedereen geschikt.

Cursus Content

Uitklappen