Faq

Op zoek naar een antwoord of ben je nog niet zeker? Kijk dan hier. Hier vind je alle belangrijke antwoorden op jouw vragen.

Werkt jullie aanpak echt?
Ja. Onze aanpak werkt echt. Echt. Het heeft ons zelf enorm geholpen bij het opzetten. Zijn we eerlijk in. Maar belangrijker is dat anderen zoals jij er ook door geholpen zijn! Sommigen namen na slechts een paar hoofdstukken al tastbare stappen naar een leuker leven. Dus je kunt er gerust op zijn dat het werkt. Mocht het voor jou om één of andere reden toch niet werken, dan bieden we je nog altijd een geld-terug-garantie.
Bieden jullie ook proefhoofdstukken?
Nee. Wij bieden geen proefhoofdstukken van onze programma’s. Dat zou ook niet eerlijk zijn. Naar jou toe! Want het gaat bij de programma’s om het grotere geheel en als we je alleen maar een paar hoofdstukken zouden laten zien kun je de volledigheid ervan niet zien. Dat zou jou niet helpen. Zou je ook niet blij van worden. Mocht het voor jou na aanschaf om één of andere reden toch niet werken, dan bieden we je nog altijd een geld-terug-garantie. Proefhoofdstukken zijn om die reden ook niet nodig.
Hoe werkt de geld-terug-garantie?
Programma: Voor alle programma’s (workshop of cursus) zonder e-coaching kun je je geld terugvragen voor de duur van 3 maanden. No questions asked. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je naam en je e-mail te mailen naar info@dyllifedesign.nl onder vermelding van “Geld terug” en wij storten jou dan het gehele bedrag terug.
Programma met e-coaching: Als je hebt gekozen voor een programma (workshop of cursus) met e-coaching, dan krijg je de cursus volledig vergoed en het ongebruikte deel van de e-coaching, gerekend in weken. Ook hiervoor stuur je een e-mail info@dyllifedesign.nl met je naam en e-mailadres onder vermelding van “Geld terug”.
E-coaching: Bij alleen e-coaching krijg je het ongebruikte deel terug, gerekend in weken. Ook hiervoor stuur je een e-mail naar info@dyllifedesign.nl met je naam en e-mailadres onder vermelding van “Geld terug”.
Hoe kan ik betalen?
Je kunt makkelijk en veilig betalen met iDeal. Net zoals je veel van je andere aankopen online doet. Geen gedoe met creditcards of PayPal. Gewoon op de vertrouwde wijze.
Hoe gaan jullie met mijn persoonlijke gegevens om?
Privacy en veiligheid van jouw gegevens hebben we bij onze aanpak ingebouwd. Zo vragen wij je bij het afrekenen alleen om de essentiële informatie. Je naam en je e-mailadres. Wij hebben er zelfs geen moeite mee als je daar een nepnaam invult. Een correct e-mailadres zou wel fijn zijn. Anders kunnen we je geen inloggegevens e.d. toesturen.
Wil je meer weten, bekijk dan onze Privacy Policy.