Over ons

Hallo, wij zijn Mrs. en Mr. Dyl. Onze echte namen zijn Ilani Herder en Raymond Wijngaard. Wij schudden mensen wakker van een bestaan op automatische piloot en geven hun de regie terug. Dit doen wij door het aanbieden van online programma’s en het geven van informatie met als resultaat een bewust leven vol voldoening en energie.

Ontwerp jouw leuker leven en realiseer deze op jouw voorwaarden! Wij nemen je daarvoor graag mee op jouw persoonlijke reis naar jouw bestemming. Maar eerst vertellen wij iets over onszelf. Altijd fijn om te weten met wie je te maken hebt of niet?

Mrs. Dyl

Hallo, ik ben Mrs. Dyl. Leuk dat je hier bent! Ik ben afgestudeerd als jurist en psycholoog. Daarnaast ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot arbeidsdeskundige. Dat alles biedt een mooie theoretische basis. Maar het echte leven leid je niet in theorie, dat doe je in het echt. Ook ik heb mijn aandeel van tegenslagen en vervelende momenten gekend, maar altijd in combinatie met de mooie momenten. Ik kan jou concreet en praktisch verder helpen.

Mr. Dyl

Hallo, ik ben Mr. Dyl. Goed om je hier te zien! Ik ben afgestudeerd als grafisch media en webontwerper en daarnaast ben ik gediplomeerd coach met de nodige levenservaring in het omgaan met tegenslagen. Mijn hulp aan jou is gebaseerd op opgedane ervaringen, waardevolle kennis verkregen over coaching en de intrinsieke motivatie om jou te willen helpen met je groei. Daarnaast coach en begeleid ik in mijn (andere) werk klanten naar hun doel en hun succes. Ik ben een beelddenker en een hsp’er (hoogsensitief persoon) en dat brengt een aantal voordelen met zich mee die ik hier bij Dyl Life Design voor jou inzet. Zowel in mijn programma’s als in mijn coaching.

Mrs. Dyl + Mr. Dyl = Dyl Life Design

Dyl Life Design is de uitkomst van onze eigen reis! Wij merkten dat ons leven voor ons bepaald werd, door de keuzes die wij onbewust maakten waardoor we de regie volledig kwijt waren en op automatische piloot leefden. Die automatische piloot hebben we uitgezet en de regie weer gepakt!

Dyl Life Design is dus voortgekomen uit die persoonlijke Reis en is gebaseerd op de diepe, persoonlijke overtuiging om anderen verder te willen helpen in het vormgeven van hun leven. Dat doen we in de vorm van workshops en cursussen (vooralsnog alleen online) en e-coaching (ook alleen online). Op die manier zijn wij de geschikte partner voor jou om je te helpen naar jouw doel.

Hadden we al gezegd dat we gek zijn op mooi weer en vakanties? 🏖️


Bekijk onze oplossingen

Bekijk onze online Life Design programma’s.

€9,99

Plan je route

Deze cursus helpt je met het nauwgezet uitstippelen van jouw nieuwe leven. Ga op reis. Stapsgewijs Life Design-module met als eindresultaat jouw Reisschema, volledig afgestemd op jou en je wensen.
Duur: Eigen tempo
Certificaat: Ja
E-coaching: Nee

Ontdek meer

€9,99

Zet koers

Ga op avontuur met deze cursus die je helpt richting te geven aan jouw leven. Stapsgewijs Life Design-cursus met als eindresultaat een leuker leven vol voldoening en energie, volledig afgestemd op jou en je wensen.
Duur: Eigen tempo
Certificaat: Ja
E-coaching: Nee

Ontdek meer